Sušené kuřecí od paní Houdkové

Kuřecí prsa jsem dala namrazit, aby se mi lépe krájela, a nakrájela je na cca 3 mm silné a 1 – 2 cm široké proužky. Jak se mi to prostě povedlo.

 

Udělala jsem marinádu:

sojovka,

worchestr,

lžička medu,

směs mletého pepře,

trošku chilli,

sušený česnek

a zauzenou papriku sladkou

 

V tom to maso obalila. Všechno od oka a podle chuti, a nechala do druhého . Pak naskládala do sušičky a sušila cca 2 hodinky na 70 °C a pak na 50 °C cca 6 hodin. Až to prostě bylo suché, ale ne úplně přesušené.   doma to chutná. Je to moje prvotina a velmi ráda budu za příspěvky a rady s další Inspirací…

Print Friendly, PDF & Email

Hodnocení receptu

  • (0 /5)
  • 0 ratings